Deep freeze nedir, indir , crack

Arkadaşlar deep freeze yazılımını genellikle internet cafelerde görürüz. Bunun sebebi bir bilgisayara gün içerisinde bir çok kişi oturması. Tabi ki tahmin edersiniz ki herkesin aynı şekilde bilgisayar bilgisine sahip olması beklenemez. Ve müşterilerin yazılımsal olarak bilgisayara zarar vermesini engellemek için her açıldığında aynı bir önceki açıldığı duruma kendini almasını sağlayan programa deep freeze diyoruz. Bilgisayara deep frezee açıkken bilgisayarınıza yüklenen herhangi bir dosya klasör yada yapılan herhangi bir değişiklik bilgisayarı yedinden başlattığınızda kaybolacaktır.
                             
                                Deep freeze, Deep freeze indir, Deep freeze crack, Deep freeze nedir, Deep freeze devre dışı bırakma, Deep freeze bilgisayarda değişiklik, Deep freeze google drive, Deep freeze internet cafe

Bilgisayarınızda değişiklik yapmanız gerekirse, deep freeze devre dışı bırakılır. Değişikliğinizi yaptıktan sonra tekrar açarsınız ve kullanmaya devam edersiniz. Ayrıca bu program ile sanal bir sürücü oluştura bilir bu alanı istediğiniz gibi koruma dışına alarak oraya değişikliklere izin verebilirsiniz. Yani D sürücüsünü sanal sürücü olarak ayarlarsak C: ye deep freeze uygularsak bilgisayarımıza zarar gelmesini büyük ölçüde engellemiş oluruz.

Her zamanki gibi google drive dan paylaşıyorum.

https://drive.google.com/file/d/0ByROi2ZmjPPHLXZWMVlrNmlsOWM/view?usp=sharing

Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

[ÇÖZÜLDÜ]Blur Oyunu Kol(Gamepad) ile oynamak için

[ÇÖZÜLDÜ]Microsoft Office 2010 etkinleştirme crack orjinal yapma programı 32 ve 64bit

[ÇÖZÜLDÜ]Netcad 5.1 İndir & Crack Ayrıntılı Resimli Anlatım